tiistai 27. joulukuuta 2011

jippikaijei

Jotkut käsittää asioita väärin. Ja jos joku tietty asia askarruttaa ja kovasti tekisi mieli ottaa asiaan kantaa tai puuttua, nii eikö olisi paljon järkevämpää vaikkapa tulla ekana juttusille, että mikä on homman nimi, ENNEN kun lähtee puhumaan siitä muille kun ne taas puhuu niitä muille ja ne muille>>!? Siitähä tulee valtava soppa ja väärinkäsitys, saatika mustamaalaat toista. Joten, jos ei osaa käsitellä asioita järkevästi, ennen ko laitetaan isommat panokset peliin, niin ole puuttumatta ollenkaan:) ei mul muuta.


p.s pidän "joulu" valoja ikkunoissa läpi talven aina jopa juhannuksee saakka.

5 kommenttia:

  1. Sitähän tässä on kysyttykin, mutta fiksuna tyttönä tietysti esim. poistat kommentit mieluummin kuin vastaat. Selitätkö sitten vaikka tämän "joulukuusivarkaissa"-jutun, ettei tule väärinkäsityksiä?

    VastaaPoista
  2. Poistin sen hää blogin suhlasen pyynnöstä että jos siitä ihan lähetään. laitappa mulle facebookissa tulemaan viestiä niin eiköhän selvene

    VastaaPoista
  3. No niin, sitä ajattelinkin että mahtavatkohan tykätä, että ne kuvat ovat netissä. Tällä kertaa ihmettelen noita hyvän uuden vuoden toivotuksiasi...

    VastaaPoista
  4. Kysyin jo niinalta että käykö että lisäilen blogiini hääkuvia ja hänestä se oli todella hyvä idea, mutta sulhanen sitte ei näköjää tykännykkää ideasta.

    VastaaPoista