keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ennakkoluulot

On olemassa monenlaisia ihmisiä.. 

Niinkun alotin, että on olemassa monenlaisia ihmisiä, niin erinlaisuus ei välttämättä aina meinaa sitä pahinta! Joku voi olla edistyny jollain alalla todella hyvin, esimerkiksi joku artisti. No tietysti hänestä saatetaan mustamaalaa muille että se on sit sellanen ja sana lähtee kiertämään.. Tosiasiassa, tämä henkilö voi ollakkin ihan jotain muuta, kun mitä muut puhuu! Myös se että jos joku nainen edustaa vaikka ulkonäöllään ja olisi sillä joka pojan unelma, menee AINA siihen, että paskanpuhujat pääsee vauhtiin! ne keksii ja keksii sen kun kerkee ja ne kusipäät uskoo sen kun kerkee eikä oikeesti ota selvää miten asianlaita on. 

"Tyhmäkin voi olla viisas, kun pitää turpansa kiinni"

  Jotkut on sitten näitä jotka panostaa itseensä ja pitää ympärillään paria hyvää kaveria. No ylläripylläri, hänestähä voi taas tämä paskanpuhuja jehu päästä valloilleen jälleen.. Mikä raivostuttavinta ja ärsyttävintä, vaikka sitä ei julkisesti noteeraisikaa mitenkää näihin ääliöihin, niin se kaikki paska todellisuudessa loukkaa siellä sisimmissään.. Koska kaikki nämä edellä mainitut henkilöt, ei todellakaan välttämättä ole sitä mitä heistä puhutaan! He ovatkin niitä herkkiä ja ystävällisiä kunhan vaan tutustuu eikä aseta niitä ennakkoluuloja liian korkeelle. Kateus on suurena osana ainaki tyttöjen välisissä sotkuissa ja sensuntällasissa, mutta kumminkin, MIKSI KULUTTAA SEKUNTTIAKAAN ELÄMÄSTÄÄN SELLASEEN JOTA VIIHAA, miks ei anna vain olla!?

"Erinlaisuus on valttia"

Toi edellinen sanonta pätee aika usein kaikkiin hyvällä tavalla erinlaisiin ihmisiin.. sen huomaa aina kun uskaltaa vaan tutustua eikä uskoa niihin jotka tulee ensimmäisenä kertomaan sulle hänen keksimiään tai kuulemiaan asioita! Muista aina se, että joku asia voi oikeasti loukkaa jotakuta todella pahasti..

...joten älä ole tyhmä, ole fiksu=)

8 kommenttia:

 1. "Tyhmäkin voi olla viisas, kun pitää turpansa kiinni" Sinäpä sen sanoit.

  VastaaPoista
 2. jos joku nainen edustaa vaikka ulkonäöllään ja olisi sillä joka pojan unelma

  ei mulla muuta

  VastaaPoista
 3. Hei Janita Repo, ota tää rakentavasti, lopeta toi pikkuteineily ja esittäminen ja heivaa nuo luulot itsestäs vittuun niin jengi saattais tykätäkki susta.

  VastaaPoista
 4. En puhunutkaan tässä vaan itsestäni, yleistin tässä monia ystäviäni ja tuttuja joille käyny ihan samat asiat. Ja tollasta pikkutytön sanomaa "ota tää rakentavasti ja lopeta pikkuteileily" nii jauha sitä vaikka itelles jos muute ei onnistu:) Ja ninnu, se pätee oikeinhyvin myös suhun ;)

  VastaaPoista
 5. siis mun mielest toi oli hyvä ! jokane saa jakaa omamielipitee mutta on taas niitä ihmisiä jotka eivät osaa jakaa omia mielipiteitään loukkaamatta ketään,, hmhm. teksti oli onnistunu ja suoraan puhuttu, go janita !

  VastaaPoista
 6. Kerranki fiksua kommenttia:) ei sillä, kyllä mä tietynlaisen kritiikinki osaan ottaa vastaa, mutta kiva että tykkäsit! mielipiteethän pitää olla kaikilla

  VastaaPoista
 7. Ihan hyvää tekstiä tämä. Turha tässä on kenenkään kirjoitusvirheisiin takertua..

  VastaaPoista